Hinnasto

Voit valita kertakäynnin tai käyntikokonaisuuden hoitopakettina.

Lahjakortit saat korttina hoitolasta tai sähköisesti suoraan vello.fi/hoitavatila/lahjakortit.

Lahjakorteista voit lukea lisää Ajanvaraus-sivun alaosasta.

Maksuvälineenä käyvät käteinen ja korttimaksaminen eri välinein. Yrityksille laskutusmahdollisuus.

Fysioterapiaa voit myös maksaa Epassin hyvinvointiedulla tai Smartum hieronta- tai terveysedulla.
Ryhmätuntien osallistumiset voit maksaa myös Epassin, Smartumin ja Edenredin liikuntaedulla.

Hoitopaketit - Kolme helmeä - Hoitava Tila

Hoitopaketit

Kolme helmeä hoitopaketti - Hoitava Tila
Kolme helmeä240 €

Kolmen helmen käyntikokonaisuus on kokonaisvaltainen katsaus tilanteeseesi. Sovimme yhdessä käyntien painopisteen, tarpeesi mukaan voit saada esimerkiksi kotiharjoitteita, elintapaohjausta tai neuvoja kivun- tai stressinhallintaan ja palautumiseen. Jokaiseen kolmeen tapaamiseen kuuluu myös akupunktiohoito (sovittaessa myös muut hoidot mahdollisia). Käynnit toteutetaan 1-3 viikon välein, kuitenkin 2 kuukauden sisällä ensimmäisestä käynnistä.

  • Ensimmäinen tapaaminen sisältää alkuhaastattelun ja tilannekartoituksen. Sovimme yhdessä käyntien tavoitteen ja saat alkuohjausta. Tapaaminen sisältää hoidon. Tapaamisen kesto 2 h.
  • Toisella tapaamiskerralla keskitytään erityisesti kehon fyysiseen puoleen, käynti pitää sisällään fysioterapeuttisen tutkimisen sekä sinulle sopivien kotiharjoitteiden ohjauksen. Tapaaminen sisältää hoidon. Tapaamisen kesto 1 h.
  • Kolmannella tapaamisella tarkistetaan tilanne ja saat ohjeet jatkoa varten tarpeidesi mukaan. Tapaaminen sisältää hoidon. Tapaamisen kesto 1 h.
  
Pätkä helminauhaa460 €
Pätkä helminauhaa sisältää Kolme helmeä -hoitopaketin sekä kolme lisätapaamiskertaa (kesto 1 h), yhteensä 6 tapaamista (7 h). Käynnit toteutetaan 6 kuukauden sisällä ensimmäisestä käynnistä.
  
Fyssarin perussetti 3
230 €
Paketti sisältää 3 fysioterapeutin tapaamista, ensimmäinen tapaaminen 75 min, toinen ja kolmas 60 min. Haastattelu, fysioterapeuttinen tutkiminen, kotihoito-ohjeet ja ohjaus, tarvittaessa kehon käsittelyä, seuranta. Käynnit toteutetaan mielellään tiiviisti, mutta sarjakortti on voimassa 6 kk.
  
Fyssarin perussetti 5369 €
Paketti sisältää 5 fysioterapeutin tapaamista, ensimmäinen tapaaminen 75 min, muut 60 min. Haastattelu, fysioterapeuttinen tutkiminen, kotihoito-ohjeet ja ohjaus, tarvittaessa kehon käsittelyä, seuranta. Käynnit toteutetaan 6 kk sisällä ensimmäisestä käynnistä.

Fysioterapia ja hieronnat

Palvelut - Hoitava Tila

Fysioterapiassa vahvinta osaamistani ovat purentaelimistön ongelmat (TMD), hengitys, palautumisen tukeminen, kivun hoito sekä lantionpohjan toimintahäiriöihin (miehet/naiset), mutta huomioin sinut aina kokonaisvaltaisesti. Fysioterapiassa voidaan hyödyntää mm. akupunktiota, manuaaliterapiaa, triggerpisteiden tai faskioiden käsittelyä tai sähköstimulaatiota.

Fysioterapiaan voit tulla omalla kustannuksellasi, lääkärin lähetteellä tai työnantajan antamalla Epassi hyvinvointiedulla tai Smartum hieronta- tai terveysedulla. (Vuoden 2023 lakimuutoksen vuoksi fysioterapiasta ei saa enää Kela-korvausta.)

 Kokonaisvaltainen alkukartoitus, 120 min90 € 
  
Fysioterapia, 60 min75 €
Fysioterapia, 75 min88 €
Fysioterapia, 90 min93 €
Fysioterapia, 120 min120 €
  
Hieronnat ja manuaaliset käsittelyt 
 Kraniosakraaliterapia, 90 min 93 €
 Keskivartalon ja rintakehän käsittely, 60 min 75 €
 Arpien käsittely, 60 min75 €
  
Fysioterapian vastaanottohinnat ovat arvonlisäverottomia.

Akupunktio ja kiinalainen lääketiede

Akupunktio

 

Ajan akupunktioon voit varata mistä syystä vain. Hoidossa voidaan hyödyntää myös muita kiinalaisen lääketieteen menetelmiä. Akupunktiota voidaan hyödyntää myös osana fysioterapiaa.

Akupunktio, ensimmäinen käynti, 120 min90 €
Akupunktio 60 min75 €
Tulineulahoito, 15 min25 €
  
Kiinalaisen lääketieteen vastaanottohinnoissa arvonlisävero 24%.

Hemmottelu - ja kauneushoidot

hellintaa

Lepää lämpötyynyjen kanssa, hiljenny hämärään valoon ja uppoa rentouttavan musiikin kanssa omaan hetkeesi hengittämään. Nauti kehon ja mielen rentoutumisesta hellän hieronnan aikana.

 

Rentouttava kasvojen ja pään alueen hieronta on erittäin miellyttävä ja rentouttava hoito, joka myös virkistää kasvojen ihoa. Hoidossa käsitellään kasvojen lisäksi koko pään, kaulan ja hartiarenkaan aluetta. 

Hoitoon kannattaa tulla meikittä. Kasvojen ja kaulan alueen käsittely voidaan tehdä asiakkaan toiveen mukaisesti öljyllä tai ilman. Huomioithan, että öljyä käytettäessä sitä saattaa siirtyä myös hiuksiin. 

Rentouttava kasvojen ja pään alueen hieronta + akupunktio -hoidossa hieronnan ajaksi akupunktioneulat asetetaan käsien, jalkojen tai vartalon valittuihin akupunktiopisteisiin.

Rentouttava kasvojen ja pään alueen hieronta, 60 min69 €
Rentouttava kasvojen ja pään alueen hieronta + akupunktio, 75 min79 €
  

Kauneusakupunktio 

Kauneusakupunktio keskittyy juonteiden, ryyppyjen ja uurteiden silottamiseen, parantaa ihon verenkiertoa, kimmoisuutta ja väriä, auttaa ihon kuivuuteen ja epäpuhtauksiin. Myös kauneusakupunktiossa – tai kosmeettisessa akupunktiossa – ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti, sillä terveys ja kauneus kulkevat käsi kädessä.

Ihon puhdistuksen jälkeen erikoisneulat asetetaan kasvojen ja kaulan alueelle, myös kehoneuloja käytetään. Hoidon lopuksi iholle sivellään tehoseerumi sekä kosteusvoide.

Hoitoon kannattaa tulla meikittä.

Kauneusakupunktio, 60 min91 €

Hengitä ja hellitä – pienryhmätunnit

 

Hoitava Tila toteuttaa myös erilaisia hengitys-, rentoutus- ja kehonhuoltotunteja pienryhmissä. Tunteja voidaan toteuttaa myös tilauksesta omalle ryhmällenne.

Ryhmän maksimikoko tunnista riippuen on 8-10 henkilö. Tunnit pidetään, mikäli osallistujia on vähintään 3 henkilöä.

Osallistumismaksu 20-30 €/henkilö tunnista riippuen.
Tunneille maksuvälineenä käy myös Epassi, Edenred sekä Smartum liikuntaetu.

Ajantasaisen tuntitarjonnan löydät aina ajanvarauskalenterista.

Tällä hetkellä kalenterissa ei ole tunteja tarjolla.

Hoitava Tila